Comfort Home plaatst het Duco DucoBox Focus ventilatiesysteem

Op zoek naar een installateur van Duco ventilatiesysteem DucoBox Focus? Welkom bij Comfort Home!

Dit is een vraaggestuurd ventilatiesysteem van het merk Duco (Belgische producent) dat aanzien wordt als het stilste in de markt. Het systeem heeft namelijk een dubbele wand met een akoestische bodemplaat. Er is ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een extra akoestische dempingspakket om tot min 3 decibel te dempen.

Het systeem werkt vraaggestuurd door geïntegreerde kleppen die uitgerust zijn met sensoren. Die kleppen houden continu het binnenklimaat in het oog en zorgen dat lucht met vocht en geuren tijdig wordt afgevoerd. Elke klep kan ook uitgerust worden met een CO2 sensor die zorgt voor een goede luchtafvoer in leefruimtes zoals living of slaapkamers.

Dit systeem is ideaal voor appartementen en verbouwingen.

Wil je ook een ventilatiesysteem in jouw nieuwbouwproject, bestaand appartementsgebouw of kantoorgebouw? Ontdek onze ventilatiesystemen en vraag je gratis offerte aan.

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >