Blog

jan 30 / 2013
Comfort Home is verdeler van het Renson C+EVO2-systeem
Dit ventilatiesysteem is een vraaggestuurd ventilatiesysteem C.
Vraaggestuurd betekent dat er meer lucht afgevoerd wordt wanneer er behoefte is aan meer ventilatie. Wanneer er bijvoorbeeld aanwezigheid is in het toilet, dan gaat er meer lucht afgevoerd worden uit het toilet en niet in de andere ruimtes. Wanneer het systeem vochtigheid detecteert in de keuken, wasplaats of badkamer dan gaat het systeem enkel in die ruimte meer lucht gaan afvoeren. De verse luchttoevoer moet nog steeds via raamroosters gebeuren.

Contacteer ons voor meer informatie.
jan 24 / 2013
ventilatiesysteem in 19e eeuws kasteel
Comfort Home gaat het ventilatiesysteem uitvoeren in het kasteel van Lovendegem.

Het kasteel dateert uit de 2de helft van de 19e eeuw en is gelegen op een prachtig privédomein van 1,15ha met vooraan een brede gracht en eeuwenoude loofbomen en achteraan een idyllisch zicht op natuurgebied. Het landhuis wordt volledig ontmanteld en en grondig gerestaureerd en gerenoveerd worden met authentieke materialen en aangepast aan de nieuwste normen van comfort. Door zijn hoge, lichte en ruime plaatsen zal dit landhuis de allure van een authentiek kasteeltje krijgen.
Comfort Home gaat er een ventilatiesysteem D met warmterecuperatie voorzien. De ventilator is van het Belgische merk Lemmens en heeft een warmterecuperatie van 90% en een zomerbypass. Comfort Home is gespecialiseerd in landhuizen, alle leidingen worden zo gemonteerd zodat deze niet zichtbaar zijn. Voor de zichtbare roosters kiezen we voor rustieke materialen zoals gietijzeren roosters.

Voor meer informatie over het gebouw, contacteer Timeless Living
Voor meer informatie over ventilatie, contacteer Comfort Home
jan 19 / 2013
bouwbeurs Roeselare
Comfort Home neemt dit jaar opnieuw deel aan de bouwbeurs in Roeselare (zaterdag, zondag en maandag 2, 3 en 4 februari en vrijdag, zaterdag en zondag 8, 9 en 10 februari).
Wie gratis toegangskaarten wil kan ons contactformulier invullen.
meer informatie over de bouwbeurs
jan 7 / 2013
Artikel in Magazine VTI over Comfort Home
Comfort Home is met een artikel verschenen in het magazine van het VTI.

We (Jan, Bavo, Ernest en Rodney) zijn allemaal oud-leerlingen van het VTI in Tielt. We hebben dan ook niet getwijfeld toen we de vraag kregen of we wilden geïnterviewd worden.
Het is een mooi artikel over wie we zijn, hoe Comfort Home ontstaan is en wat de toekomstvisie voor ons bedrijf is.

We kunnen ons ook niet ontdoen van de indruk dat de school dit artikel met een trots gevoel geschreven heeft...
{ImageControl}
{lblDate}
{CategoriesControl} {lblTitel}
{dvText}