Blog

mei 9 / 2017 Comfort Home: vol. 2

Een jaar geleden startten de grondwerken voor onze nieuwe locatie.
Vandaag is het zover…

Comfort Home is verhuisd!

Als middelgrote onderneming is het onze visie om het beste van grote en kleine bedrijven te combineren.
Een visie waar ruimte voor nodig is, véél ruimte.

Na onze groei van de voorbije jaren, was het na bijna 10 jaar ervaring in de sector tijd voor een locatie die mee kon groeien.
Daarom gingen we op zoek naar de ideale plek om onze dromen realiteit te laten worden. Het nieuwe industrieterrein in Tielt bood ons die mogelijkheid en dus was de keuze snel gemaakt.

Bij het tekenen van onze toonzaal hadden we 1 prioriteit:
Klantenbeleving

Het is onze missie om de klant steeds centraal te plaatsen en daarom kozen we ervoor om onze grote ontvangstruimte in te kleden met maquettes. Door een 3D beeld te scheppen voor onze klant kan die onmiddellijk vorm geven aan het idee van ventilatie in zijn woonst.
Uiteraard kunnen we niet enkel met ideeën aan de slag en dus hebben we gezorgd voor vergaderruimtes waar concrete plannen getekend en voorgesteld worden aan de klant. Dit met behulp van demonstratiestukken als geluidsdempers en ventielen die altijd ter beschikking zijn.
Naast ideeën en plannen is tot slot ook de praktische uitvoering van belang voor de klant. Met onze demoruimte met 3 verschillende systemen in werking kunnen we de klant van alle nodige uitleg voorzien en heel concreet tonen wat de klant mag verwachten.

Onze toonzaal bezoeken? Contacteer ons voor een afspraak:
Comfort Home
Careelstraat 5
8700 Tielt
051 627 275
info@comfort-home.be


Meer info over ventilatie: www.comfort-home.be


Terug
{ImageControl}
{lblDate}
{CategoriesControl} {lblTitel}
{dvText}