Blog

mei 24 / 2019 Een nieuw fijn project regio Kortrijk!
Binnenkort opent de nieuwe winkel van Kookboetiek Dupont te Kortrijk.
Voor de ventilatie van hun winkel & hun kantoren in het nieuwe gebouwen hebben zij beroep gedaan op Comfort Home.


Wij zijn gespecialiseerd in zowel residentiële ventilatie, als in het ventileren van productieprocessen en het ventileren van kantoorgebouwen. Vanuit deze expertise werden wij ingezet om het project van Kookboetiek Dupont te ventileren.
Om de industriële look van het gebouw te behouden, werd geopteerd om de kanalen in het gebouw zichtbaar te laten. Er werd zowel met kanalen met een diameter van 355mm gewerkt, als met kanalen met een diameter van 200mm.
Alle kanalen worden na plaatsing nog zwartgelakt, zodat deze passen in de ruimte.

Voor de kantoren werd een Clima Utility 2500 gekozen. Dit toestel werd op het dak van het gebouw geplaatst. Dit omdat er zo een groot deel van de ruimte opnieuw vrijkomt.
In de kantoren worden de toevoerventielen ingewerkt in de klimaatplafond. Deze klimaatplafond voorziet de ruimte van zowel warmte op koude dagen als koelte op warme zomerdagen & deze klimaatplafond zal worden geplaatst door de firma Cloet.
De afvoer gaat via kanaalroosters in de kanalen.

Daarnaast zijn er nog 2 kleine C-systemen in het toilet & het magazijn. Hier is de keuze gevallen op kanaalventilatoren.
Als laatste zijn er nog 2 grote C systemen die wij gaan plaatsen in de showroom. Hier werd geopteerd voor Type BFA-EC. De toestellen worden zwartgelakt, zodat deze niet opvallen op het zwarte plafond.
Er is 1 toestel voorzien voor toevoer van verse lucht in de ruimte & 1 toestel voor afvoer van de vuile lucht in de ruimte. De bedoeling van deze toestellen is dat deze gebruikt als er veel bezoekers in de showroom zijn.

Heb je zelf een nieuw project? Geef ons een seintje: innovatie@comfort-home.be

Terug
{ImageControl}
{lblDate}
{CategoriesControl} {lblTitel}
{dvText}