Kom ons team versterken

 

Op zoek naar een nieuwe of eerste job? Ben jij een doorzetter en leergierig iemand, een echte teamplayer om ons hecht, vrolijk en enthousiast team te versterken?

Bekijk dan zeker onze vacatures hieronder!

 

Monteur ventilatie

 

Om ons enthousiast team te versterken, zijn wij op zoek naar een voltijdse monteur,

voor de installatie van ventilatiesystemen en rookgasafvoer.

 

Functie:

Je gaat samen met collega’s op verplaatsing bij onze klanten voor het installeren van ventilatiesystemen, voor rookgasafvoer en/of voor onderhoudswerken aan bestaande systemen.

Dit kan residentieel zijn, maar ook in kantoorgebouwen of in een industrieomgeving.

Het takenpakket is zeer ruim en afwisselend: monteren van kanalen en roosters, gaten boren, kleine sanitaire ingrepen, de installatie van het ventilatiesysteem (elektrisch en mechanisch), het afregelen en in werking stellen van de systemen, … Daarnaast voer je algemene taken uit: hulp bieden aan ons team, instaan voor netheid op de werf en in de bestelwagen, in-en uitladen van materiaal,…

 

Profiel:

Je bent een enthousiaste persoon met een technische achtergrond. 

Een achtergrond in HVAC of bouwsector is een pluspunt, maar zeker geen must.

Je bent een rasechte teamplayer, hebt oog voor detail en focust altijd op kwaliteit en een nauwkeurige afwerking. Je bent iemand die gemakkelijk overzicht bewaart op de werf en je kan gemakkelijk probleemoplossend denken.

 

Wij bieden:

Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.

We bieden een job optie vast met vele mogelijkheden voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling: je begint met een startopleiding van 2 dagen om de systemen te leren kennen. Daarna ga je samen met een collega op verplaatsing voor een on-the-job training. Tot slot zijn er wekelijks workshops om up to date te blijven over de nieuwste technieken en hebben we jaarlijks extra opleidingen op maat van de werknemer! Tot slot bieden we een competitief salaris volgens jouw vaardigheden en ervaring.

 

 

Wil je graag meer weten? Is deze job écht iets voor jou?

Neem dan zeker contact op met Frauke Verstraete. 

frauke.verstraete@comfort-home.be

051 62 72 75 of 0492 07 30 05

 

 

Solliciteer nu