Kom ons team versterken

 

Op zoek naar een nieuwe of eerste job? Ben jij een doorzetter en leergierig iemand, een echte teamplayer om ons hecht, vrolijk en enthousiast team te versterken?

Bekijk dan zeker onze vacatures hieronder!

 

Monteur ventilatie (m/v)

Om ons enthousiast team te versterken, zijn wij op zoek naar een voltijdse monteur,
voor de installatie van ventilatiesystemen en rookgasafvoer.

Functie:
Je gaat samen met collega’s op verplaatsing bij onze klanten voor het installeren van ventilatiesystemen, voor rookgasafvoer en/of voor onderhoudswerken aan bestaande systemen. Dit kan residentieel zijn, maar ook in kantoorgebouwen of in een industrieomgeving.
Het takenpakket is zeer ruim en afwisselend: monteren van kanalen en roosters, gaten boren, kleine sanitaire ingrepen, de installatie van het ventilatiesysteem (elektrisch en mechanisch), het afregelen en in werking stellen van de systemen, … Daarnaast voer je algemene taken uit: hulp bieden aan ons team, instaan voor netheid op de werf en in de bestelwagen, in-en uitladen van materiaal,…

Profiel:
Je bent een enthousiaste persoon met een technische achtergrond.
Een achtergrond in HVAC of bouwsector is een pluspunt, maar zeker geen must.
Je bent een rasechte teamplayer, hebt oog voor detail en focust altijd op kwaliteit en een nauwkeurige afwerking. Je bent iemand die gemakkelijk overzicht bewaart op de werf en je kan gemakkelijk probleemoplossend denken.

Wij bieden een leuke job in de bouwsector!
Je komt terecht in een jong en dynamisch bedrijf waar de werknemer centraal staat.
We bieden een job optie vast met vele mogelijkheden voor verdere persoonlijke en professionele ontwikkeling: je begint met een startopleiding van 2 dagen om de systemen te leren kennen. Daarna ga je samen met een collega op verplaatsing voor een on-the-job training. Tot slot zijn er wekelijks workshops om up-to-date te blijven over de nieuwste technieken en hebben we jaarlijks extra opleidingen op maat van de werknemer! Tot slot bieden we een competitief salaris volgens jouw vaardigheden en ervaring.

 

Wil je graag meer weten? Is deze job écht iets voor jou?
Neem dan zeker contact op met Frauke.
jobs@comfort-home.be
051 62 72 75 of 0492 07 30 05


Jobstudenten gezocht!

 

 

We zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om ons magazijn op orde te houden.
Wanneer onze techniekers terugkomen van de werf, is het de bedoeling dat je alle materiaal terug in de rekken plaatst op de juiste locatie(s). Je zal ook meehelpen met de voorbereiding van komende projecten: bv. het isoleren van verschillende kanalen en buizen. Daarnaast voer je algemene taken uit in het magazijn (opkuiswerk, inventaris, etc.).

Ben je beschikbaar op woensdagnamiddag en/of zaterdagvoormiddag? Volg je bij voorkeur een technische opleiding of heb je interesse in techniek? Ben je niet bang om de handen uit de mouwen te steken? Ben je nog op zoek naar een leuke bijverdienste? Dan ben jij de student die we zoeken!

 

Wil je graag meer weten? Neem dan zeker contact op met Frauke!

jobs@comfort-home.be

051 62 72 75 of 0492 07 30 05