Uw specialist in rookafvoer

 

 

Rookgassen goed afvoeren is cruciaal zowel in een nieuwbouwappartement als bij verbouwingen. Het CLV-systeem werd ontwikkeld om meerdere gesloten verwarmingstoestellen op een gemeenschappelijk kanaal aan te sluiten. Dit systeem voert niet alleen de schadelijke rook af maar brengt ook verse lucht binnen.

Een nieuwe cv-ketel past vaak niet op de bestaande schoorsteen. Zo kan, als de schouw niet genoeg trekt, CO-vergiftiging ontstaan.

Comfort Home specialiseerde zich als één van de weinige installateurs in het plaatsen van een rookgasafvoersysteem in bestaande en nieuwe appartementsgebouwen.

U als bouwpromotor of syndicus staat in voor de feilloze werking van het gebouw en de tevredenheid van zijn bewoners. Wij komen bij u langs om het nieuwe rookgasafvoersysteem te monteren. Daarna kan uw gebruikelijke verwarmingsinstallateur de nieuwe ketels makkelijk aansluiten op deze installatie.

Zo slaapt u allen op beide oren en bent u zeker van de goede werking van het volledige systeem.

Wij bekijken en bespreken de situatie ter plaatse en zoeken naar de beste en meest efficiënte oplossing. Om geen plaats te verliezen kan de CLV-schouw zelfs buiten op het gebouw geïnstalleerd worden.

Contacteer ons hier.