CLV systeem in bestaand appartementsgebouw

Clv comfort home

In een bestaand appartementsgebouw wilde de syndicus alle CV-ketels vervangen door nieuwe hoogrendementsketel. Een oude servicelift die reeds jaren stil stond werd afgebroken, zodat er ruimte was voor een nieuwe technische koker. Comfort Home heeft in deze technische koker een nieuw CLV-systeem geplaatst.

Een CLV is speciaal ontworpen voor appartementsgebouwen waar verschillende verwarmingstoestellen op een gemeenschappelijk kanaal worden aangesloten. Het is een buis-in-buis systeem. Waarbij de binnenbuis zorgt voor de afvoer van verbrandingsgassen en de buitenbuis voor toevoer van verse buitenlucht zorgt. Hierdoor is er een veilige verbranding, want het volledige verbrandingscircuit staat los van leef- en woonruimtes. Lucht voor de verbranding wordt immers niet aan de leefruimte onttrokken en er is geen terugstroming van verbrande gassen naar het appartement mogelijk.

Wil je ook je CLV systeem laten renoveren of een nieuwe CLV schouw laten installeren? Ontdek onze schouwrenovatie diensten of contacteer ons voor meer info.

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >