Renovatie van elk type schouw

Al sinds 2008 leggen we ons toe op allerlei schouwrenovaties en een kwalitatieve afvoer van de rookgassen.

We werken met vier systemen zodat er voor elk gebouw een gepaste oplossing is. Van de schouw tuberen over een liner tot een buitenopstelling of nieuw CLV-systeem, we zorgen dat alle bewoners tevreden zijn.

Gratis offerte >
schouwrenovatie
Rookgasafvoer buiten gebouw aera

Vlotte samenwerking

Als specialist in schouwrenovatie werken we vlot samen met verschillende aannemers. Alle bewoners kunnen dus gerust blijven beroepen op hun vaste vakman voor de condensatieketel. Wij nemen graag contact op met alle chauffagisten en zorgen voor een gedetailleerde planning. Zo loopt de renovatie van het CLV-systeem op wieltjes.

Rookgaskanaal buiten appartement

Goed geadviseerd

We zijn er voor de syndicus én de bewoners. U kunt rekenen op ons advies, maar we lichten evengoed de mogelijkheden toe tijdens de Algemene Vergadering. We bezoeken het gebouw en gaan langs bij de bewoners om uit te leggen wat de schouwrenovatie voor hen betekent. Tijdens de werken gaan onze professionals netjes aan de slag en hebben ze de nodige tools om de appartementen stofvrij te houden.

Gratis offerte aanvragen >

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >

Veel gestelde vragen

1
Welke vier systemen biedt Comfort-Home aan?