Specialist in ventilatie en rookafvoer sinds ’08

2008. Het jaar waarin Jan en Rodney besloten om zich met Comfort Home toe te leggen op ventilatiesystemen en schouwrenovatie. Het team groeide, uitdagende projecten werden gerealiseerd en in 2012 had Comfort Home z’n eigen magazijn.

Tijdens de daaropvolgende jaren werd de aanpak verder geprofessionaliseerd en zette het gemotiveerde team de puntjes op de i op vlak van service. In 2017 was het tijd voor een nieuwe stek met een grotere werkplaats en uitgeruste showroom. Vandaag zijn we meer dan 30 talenten sterk en zetten we ons elke dag voor 200% in voor geslaagde realisaties!

Over Ons Comfort Home

Ons DNA

 • Sterke service, professionele tools
  We combineren de persoonlijke aanpak van een kleine onderneming met de knowhow en materialen van een grote speler. Het beste van twee werelden!
 • Oplossingsgericht denken
  Problemen? Wij zien ze liever als uitdagingen. Uitdagingen die we maar al te graag aangaan en beantwoorden met creatieve oplossingen.
 • Positieve ingesteldheid
  Elke dag gaat ons team er samen voor. Vanuit een positieve mindset werken we elk project nauwkeurig en tot in de puntjes af.
 • Veilig werken
  Veiligheid is prioriteit nummer 1 op de werkvloer. We werken veilig voor elkaar én voor de gebruikers van onze installaties.

Partner van professionals

Bouwpromotor, aannemer of syndicus? Wij zijn uw professionele partner. Onze aanpak is minutieus, de expertise enorm. Alle medewerkers volgen regelmatig bijscholingen om de projecten naar een hoger niveau te tillen. Kwalitatieve materialen en heldere communicatie zijn hierbij essentieel.

Contacteer ons >

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >