Kwalitatief ventilatiesysteem op maat

Als ventilatie-installateur pakken wij de zaken anders aan. We zetten uw project centraal, brengen de noden in kaart en zorgen voor een krachtig ventilatiesysteem dat dag in, dag uit zorgt voor een gezond binnenklimaat. Ons team van experts plaatst mechanische ventilatie in woningen, appartementen, kantoren, industrie, … altijd performant en op maat van de situatie.

Gratis offerte >
Installateur ventilatie tielt
Renson healthbox ventilatie

Ventilatiesysteem kiezen

Toon ons de plannen, wij zien de optimalisaties voor mechanische ventilatie. Door de installatie slim te bekijken, kunnen we de kosten drukken en de kwaliteit boosten! Hoe efficiënter het ventilatiesysteem werkt, hoe minder geluid het maakt en hoe minder het verbruikt. Alleen maar voordelen dus!

Ventilatiesysteem C, C+ of D? We wegen pro’s en cons graag voor u af. In onze showroom tonen we enkele opstellingen waarbij we de beste producten combineren tot sterke systemen. Onze techniekers kennen deze ventilatiesystemen door en door en installeren ze met de grootste precisie. Niet zeker welk ventilatiesysteem bij u past? Contacteer ons nu volledig vrijblijven.

Contact opnemen >
SDC11474

Mechanische ventilatie plaatsen

De offerte komt samen met een gedetailleerd plan: onze garantie op een vaste offerteprijs. Ter plaatse tekenen we alles af en uitdagende situaties krijgen een 3D-simulatie.

Tijdens de plaatsing zorgt onze geautomatiseerde werking ervoor dat belangrijke (veiligheids)documenten automatisch worden verstuurd. Bovendien zijn we erkend om het ventilatiesysteem ook te keuren. Geen administratieve rompslomp dus, wél heel wat tijdwinst!

installatie ventilatie

Klaar voor gebruik

Alle bewoners krijgen een demo over de werking van het ventilatiesysteem.

Toch iets vergeten? In onze instructievideo’s overlopen we alle stappen. Twee jaar na de installatie nemen we terug contact op met de bewoners voor vragen rond onderhoud, extra filters …

Zo ontzorgen we optimaal en kunnen bewoners altijd genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Gratis offerte aanvragen >

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >

FAQ: eerste hulp bij ventilatiesystemen

1
Waarom kiezen voor een ventilatiesysteem?
2
Wat is het verschil tussen een ventilatiesysteem C, C+ en D?
3
Welke merken biedt comfort home?

Onze geselecteerde merken