Comfort Home verdeler van de nieuwe Zehnder Comfo Air toestellen

Zehnder comfo air comfort home uit tielt

De Comfo Air toestellen van Zehnder zijn de opvolgers van de gekende Comfo D ventilatoren van Storkair. Het gamma bestaat uit twee versies van het systeem. De Quality versie is de standaard uitvoering. Terwijl de Premium versie beschikt over een aantal uitbreidingsmogelijkheden. Beide versies hebben dan nog eens drie bouwgroottes, zodat het toestel perfect kan afgestemd worden op de behoefte van de bouwheer.

Voordelen voor de bouwheer van een Zehnder ventilatiesysteem:

De grootste bouwgrootte is 600m³/h. Dit is uitzonderlijk voor een ventilator met hoofdzakelijk een residentieel karakter. Wij waren reeds jaren vragende partij naar een toestel dat deze capaciteit kon halen.
Het toestel heeft Flow Control Technics, dit betekent dat de luchtstroom beter geregeld wordt, m.b.v. sensoren en een accuratere ventilatorregeling.
De Comfo Air is uiterst stil. Want Zehnder heeft gekozen voor Flow Grid, beter ontwerp van het slakkenhuis en EBM-Paptst RadiCal. De RadiCal van EBM-Papst is een ventilator met achterwaarts gebogen schoepen. Wanneer een bewoner ons contacteert met de melding dat zijn bestaande ventilatiesysteem defect is en teveel geluid maakt, dan zijn ze steeds verbaasd van het resultaat van de Comfo Air toestellen.

De sturing gebeurt standaard via een bedieningsschakelaar. Bij de Premiumversie is een uitbreiding naar KNX, bediening via een app op de smartphone en CO₂ sensoren voor een lagere reductiefactor mogelijk.

Voor meer informatie over de nieuwste mogelijkheden op het gebied van Zehnder ventilatie, contacteer ons vrijblijvend voor een gratis offerte

Gratis offerte aanvragen >

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >