Dalemans gasdetectie in het gamma van Comfort Home

Voor de ventilatie van parkings of laboratoria werken we graag samen met de materialen van Dalemans. Meestal gebruiken we de componenten Octocplus en D 420. Maar andere componenten zijn ook mogelijk op basis van het soort gas dat we moeten meten.

Sensor d420 dalemans comfort home hvac parkingventilatie sensorjpg

Octoplus is een alarm- en meetcentrale voor explosieve en gassen.

  • Er zijn 4 alarmdrempels aanwezig
  • 8 analoge ingangen
  • Grafisch lcd-scherm
  • Mogelijkheid tot programmering via pc en toetsenbord.

Er is een garantie voorzien van 3 jaar.

Er wordt op een efficiënte manier detectors verstuurd voor explosieve en toxische gassen. Vanwege de juistheid en de flexibiliteit wordt dit vaak geplaatst in parkings, laboratoria, koelruimtes, ... Op ieder moment van de dag, kan de gasconcentratie gemeten worden.

Als een lek of te hoge gasconcentratie wordt vastgesteld kan er een ventilatie in gang gestoken worden of er kan een sirene laten afgespeeld worden. Dankzij de 4 alarmdrempels kunnen we altijd meten hoe hoog het gas zit.

De sensor D420 meet verschillende gassen. Zo kan het toestel CO, CO2, NO2, NH3 en O2 monitoren. De sensor is specifiek bedoeld voor garages, laboratoria en koelruimtes.

Het toestel meet elektrochemisch: deze cel bestaat uit een werkelektrode, een tegenelektrode en een referentie-elektrode. Deze elektroden zitten in de binnenkant van de behuizing. Deze vorm van meten verbruikt veel minder energie.

Wil je ook een Dalemans Octuplus alarm- en meetcentrale? Contacteer ons voor meer info of vraag een offerte aan.

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >