DucoBox Eco & DucoBox Energy: twee innovatieve ventilatiesystemen

Enkele jaren na het debuut van de DucoBox, komt Duco opnieuw naar buiten met een de ventilatie van de toekomst. De DucoBox Energy & de DucoBox Eco zijn twee ventilatiesystemen die volledig aansluiten bij de woningen van morgen. Bij deze twee boxen combineert Duco het comfort voor de bewoners van de woning, met energiezuinigheid & met de zorg voor het milieu.

  • Ducobox eco
  • Ducobox energy
  • Ducotronic system

Duco presenteert hier een totaalconcept van vraag gestuurde balansventilatie mét warmteterugwinning. Daarnaast beschikken beide systemen ook over een 2-zoneregeling. Hierbij is zowel een dag- als nachtzone ingebouwd.

Beiden worden via een ingebouwde klep aangestuurd, wat dan weer voor goede EPB-punten zorgt.

DucoBox Energy is specifiek ontwikkeld om in te spelen op de stijgende tendens van passiefbouw. Daarnaast staat hij ook bekend als het stilste systeem van Europa.

De DucoBox Eco speelt daarentegen in op slim ventileren in actieve woningen. Dit natuurlijk ook opnieuw met warmteterugwinning én met veel aandacht voor het milieu en de kwaliteit van de lucht. Deze staat ook bekend als de slimste ventilatiewarmtepomp van Europa! Ventilatiewarmtepompen zorgen voor ventilatie, al dan niet op natuurlijke wijze, en gebruiken de afgevoerde ventilatielucht als warmtebron voor verwarming en warm kraantjeswater. DucoBox Eco heeft nog een erg grote troef: zijn flexibiliteit. En deze gaat zeer ver. Zo kan je kiezen voor koppeling aan een boiler of een verwarmingsketel. Dankzij subsidies zal dit kostenplaatje zeer aantrekkelijk worden.

Beide systemen zijn dus, terecht, het nieuwste stokpaardje van Duco.

Wil je ook een Duco ventilatiesysteem in jouw nieuwbouwproject, bestaand appartementsgebouw of kantoorgebouw? Ontdek onze ventilatiesystemen en vraag je gratis offerte aan.

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >