Renson Healthbox 3.0, ventilatie op uw maat

Renson heeft nu ook, na de Healthbox EVO+2, een grotere broer gecreëerd op vlak van ventilatiesystemen type C. Als Ambassador mechanische ventilatie van Renson voor de ruime regio Tielt, stellen wij u graag de nieuwe Renson Healthbox 3.0 voor.

  • Vraaggestuurd ventilatie systeem c healthbox renson 30
  • Ventilatie healthbox comfort home tielt
  • Healthbox ventilatie renson ambassador tielt

De Renson Healthbox 3.0 is geschikt als individueel ventilatiesysteem voor zowel woningen als appartementen. Hij controleert 24 uur per dag de luchtkwaliteit op CO2 of vocht en/of VOC's (geur) per ruimte.

Het ventilatieniveau per ruimte wordt volledig automatisch bijgestuurd in functie van de gemeten luchtkwaliteit (op basis van sensoren in de regelmodules). Als de luchtkwaliteit in een ruimte goed is, wordt het debiet die de ventilatie afvoert niet verhoogd. Dit zorgt voor een maximaal comfort en energiebesparing. Met de geïntegreerde SmartConnect communiceert de Healthbox via een app met u en met andere slimme toestellen in de Smart Home. U kan dus zelf instaan voor de bediening van uw ventilatie, en dit allemaal via uw smartphone.

De Healthbox geeft een constante vraaggestuurde afvoer, waarbij de toevoer kan geregeld worden via zelfregelende Renson raamverluchtingen.

Hiernaast kan u ook per ruimte zelf instellen hoeveel lucht u afvoert, en dit tot 11 ruimtes per Healthbox.

De Healthbox 3.0 garandeert u een geluidsarme, vraaggestuurde ventilatie met warmtebesparing. Daarnaast heeft Healthbox 3.0 een extra hoog e-peil & is hij perfect integreerbaar in uw woning of appartement, dit voor zowel nieuwbouw als renovatie. Daarbij kan u ook kiezen voor design afvoerpunten die perfect in uw interieur passen.

Renson Healthbox 3.0 is beschikbaar vanaf Batibouw 2018.

Wil je ook een Reson Healthbox 3.0 ventilatiesysteem in jouw nieuwbouwproject, bestaand appartementsgebouw of kantoorgebouw? Ontdek onze ventilatiesystemen en vraag je gratis offerte aan.

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >