Renson Healthbox 3.0: uitbreidingen via klepconnectoren

Op zoek naar een installateur van het Renson Healthbox 3.0 ventilatiesysteem? Welkom bij Comfort Home!

  • Renson healthbox 3 klepconnectoren
  • Resnon helathbox 3 klepconnectoren 2

De Renson Healthbox 3.0 is geschikt voor een individueel ventilatiesysteem type C voor zowel woningen als appartementen. De Renson Healthbox 3.0 controleert 24 uur per dag de luchtkwaliteit op CO2 of vocht via sensoren per ruimte.

Het ventilatieniveau per ruimte wordt automatisch bijgestuurd in functie van de gemeten luchtkwaliteit (op basis van sensoren in de regelmodules). Zolang de luchtkwaliteit in een ruimte goed is, wordt het ventilatieniveau niet verhoogd. Dit zorgt voor een maximaal comfort en maximale energiebesparing.

De Renson Healthbox 3.0 werkt via klepconnectoren zodat er meerdere ruimtes kunnen aangesloten worden op een kanaal.

De klepcollector voor Healthbox 3.0 geeft de installateur volgende voordelen:

  1. Verhoogt het aantal aan te sluiten regelmodules tot maximaal 11 ruimtes voor 1 toestel
  2. Mogelijkheid om het luchtkanaalwerk compacter te installeren
  3. Mogelijkheid om het benodigde luchtkanaalwerk te reduceren

Met behulp van klepcollectoren kunnen tot 3 regelmodules aangesloten worden op 1 aanzuigpunt van de ventilatorunit.

De klepcollector mag op eender welk aanzuigpunt van de Healthbox 3.0 aangesloten worden.

De klepcollector (1 tot 3 regelmodules) hoeft zelfs niet direct op het aanzuigpunt van de ventilatorunit geplaatst te worden. De connector kan ook decentraal geplaatst worden, door een luchtkanaal aan te sluiten tussen de ventilatorunit en de klepconnector.

Dit biedt mogelijkheden om een installatie te verwezenlijken met minder luchtkanalen, zodat u wint in ruimte rond uw toestel.

Ook kan u de Healthbox 3.0 mooi plaatsen in uw woning zodat u hier geen hinder van ondervindt. U kan bijvoorbeeld kiezen om deze achter de valse wand van het toilet te plaatsen, inwerken in een kast of het toestel zelfs op het plafond in uw berging hangen. Met de Healthbox 3.0 is quasi alles mogelijk.

Wil je ook een ventilatiesysteem in jouw nieuwbouwproject, bestaand appartementsgebouw of kantoorgebouw? Ontdek onze ventilatiesystemen en vraag je gratis offerte aan.

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >