Start Je Technische Carrière bij Comfort Home - Geen Ervaring Nodig!

Bij Comfort Home zetten we ons in voor de groei en ontwikkeling van ons team. Wij zijn een toonaangevend bedrijf gespecialiseerd in de installatie van ventilatiesystemen en rookgasafvoer, en we bieden een uniek intern opleidingsprogramma dat geschikt is voor iedereen die interesse heeft in techniek, ongeacht hun eerdere ervaring of opleiding. Lees verder en ontdek waarom jij jouw carrièrestart bij Comfort Home zou moeten maken.

Waarom Comfort Home?

1. Innovatief Opleidingsprogramma

Bij Comfort Home hoef je geen technische vooropleiding te hebben om succesvol te zijn. Wij bieden een uitgebreid intern opleidingstraject dat je van de basisbeginselen van ventilatiesystemen en rookgasafvoer tot geavanceerde installatietechnieken leert. Ons doel is om je te ontwikkelen tot een volwaardige technieker, ongeacht je startniveau.

2. Uitstekende Arbeidsvoorwaarden en Veilige Werkomgeving

We zorgen niet alleen voor een competitief salaris en correcte uitbetalingen conform de bouwsector, maar we zorgen ook voor een veilige en respectvolle werkomgeving. Onze cultuur van open communicatie en wederzijds vertrouwen maakt Comfort Home een ideale plek om te werken en te groeien.

3. Krachtige Bedrijfscultuur en Ondersteunend Team

Bij Comfort Home waarderen we humor, vriendschap en teamgeest. Wij geloven dat een positieve werksfeer essentieel is voor professionele ontwikkeling. Hier vind je een ondersteunende gemeenschap waarin iedereen aangemoedigd wordt om dagelijks te leren en te verbeteren.

4. Focus op Welzijn en Professionele Groei

Wij erkennen het belang van fysieke en mentale gezondheid in een veeleisende industrie. Daarom bieden we toegang tot topmaterialen, opleidingen over gezonde leefstijlen en ergonomie, en kansen om door te groeien binnen het bedrijf.

Jouw Rol bij Comfort Home

Als aanstaande technieker ben je verantwoordelijk voor de installatie, het onderhoud en de reparatie van ventilatiesystemen en rookgasafvoer. Na afronding van ons opleidingsprogramma werk je zowel zelfstandig als in teamverband om onze klanten de beste service te bieden.

Wie Zoeken We?

Wij zijn op zoek naar gemotiveerde individuen die een carrière in de techniek willen starten. Een specifieke vooropleiding is niet nodig; belangrijker is je leergierigheid en je vermogen om nieuwe vaardigheden op te nemen. Goede communicatievaardigheden en een basisbeheersing van het Nederlands zijn belangrijk, maar meertaligheid is een plus.

Solliciteer Nu!

Klaar om een nieuwe uitdaging aan te gaan bij een bedrijf dat investeert in jouw toekomst? Bezoek onze website voor meer informatie over deze unieke kans en het sollicitatieproces. Neem vandaag nog contact op via https://www.comfort-home.be/co...