Ventilatie in appartementsgebouwen

Naast nieuwbouwwoningen of verbouwingen, specialiseert Comfort Home zich ook in het plaatsen van ventilatie in nieuwbouwappartementen.

Zo hebben wij dit jaar een project te Aalter afgewerkt waar we 16 appartementen hebben voorzien van een ventilatiesysteem.

  • Kanalen ventilatie c systeem renson comfort home tielt
  • Ventilatie c evo renson comfort home tielt
  • Ventilatie platte kanalen c evo ii comfort home tielt

Er werd geopteerd voor een C-systeem in alle appartementen. De appartementen werken allemaal met een C+EVO II van Renson die voorziet in de afvoer van de vuile lucht. Deze afvoeren zijn in elk appartement voorzien in de keuken, de badkamer, de berging, alle slaapkamers & het gastentoilet. De toevoer van verse lucht wordt hierbij voorzien via raamroosters.

Uitzonderlijk is dat de slaapkamers ook voorzien zijn van een afvoer. De slaapkamers zijn voorzien van een 'Smartzone-klep'. Deze klep helpt naast het garanderen van gezonde lucht ook voor een betere EPC-score.

De C+EVO II is een vraag gestuurd systeem, dit systeem gaat dus meer ventileren als er een grotere ventilatiebehoefte is. In de praktijk wil dit dus zeggen dat bij aanwezigheid van vochtige lucht in de badkamer er een grotere luchtafvoer zal zijn.

De 'Smartzone-klep' voorziet in de luchtafvoer van alle slaapkamers via CO² detectie.

Naast het ventilatiesysteem werd door Comfort Home ook een CLV voorzien om de ketels van alle appartementen op aan te sluiten.

Wil je een ventilatiesysteem laten installeren of een CLV schouw/rookgasafvoersysteem laten installeren? Ontdek onze ventilatiesystemen, ontdek ons schouwrenovatie diensten of vraag een gratis offerte aan.

Samenwerken voor een volgend project? Bezoek onze showroom.

Graag! We verwelkomen u in onze showroom om u alle toepassingen van ventilatiesystemen te tonen. We komen ook graag ter plaatse om de mogelijkheden voor een schouwrenovatie in kaart te brengen.

Afspraak maken >